schoenmakersgildeBij Schoen & Zadelmakerij Engbers kunt u terecht voor alle schoenreparaties en aanpassingen aan uw schoenen. In overleg met u wordt bepaald welke reparaties noodzakelijk zijn en er wordt eerlijk beoordeeld of de schoenen deze reparaties waard zijn.

Naast reparaties kunt u bij ons terecht voor onder andere hak of zool–hak verhogingen en kunstmatige afwikkeling. Deze aanpassingen zullen zoveel mogelijk in het originele onderwerk geïntegreerd worden voor een aangenaam eindresultaat.

Kwaliteit is een belangrijk begrip voor Schoen & Zadelmakerij Engbers. Een waarborg voor deze kwaliteit is onze titel van meesterschoenmaker, verstrekt door de Schoenmakers Gilde. Dit betekend naast het bezit van kwaliteit en kennis ook dat wij originele fabrieksmaterialen mogen gebruiken voor de merken Van Bommel, Avang en Van Lier. Naast materialen voor deze merken zijn wij ook in bezit van originele fabrieksmaterialen voor Greve schoenen.

schoenmerken

Schoen & Zadelmakerij Engbers is ook lid van de Nederlandse Schoenmakers Vereniging (NSV). Deze landelijke vereniging organiseert regioavonden, houdt ons op de hoogte van nieuwe regelgeving en kan als onafhankelijke partij worden benaderd bij klachten.